Laat je inspireren voor jouw wintersportvakantie van het seizoen 2021 – 2022!

16 september 2020

Vanwege alle ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus is er weinig bekend over het aankomende wintersportseizoen buiten Europa. Tevens heeft Delta Air Lines laten weten dat de rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Salt Lake City dit seizoen niet doorgaat. Laat je daarom alvast inspireren voor je skivakantie in het winterseizoen van 2021 – 2022, in Utah. Het lijkt nog ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! Wij geven je alvast een aantal tips in deze blog.

Begin of eindig je reis in Ski City (a.k.a Salt Lake City)
De hoofdstad van de Amerikaanse staat Utah is het perfecte uitgangspunt voor een skivakantie in een van de omringende skigebieden, maar ook als stedentripbestemming heeft Salt Lake City alles in huis. Van het bezoeken van de Mormonen Tempel tot het wandelen langs tal van indrukwekkende gebouwen en een bezoek aan de Olympic Oval waar Nederlandse schaatsers tijdens de Olympische Spelen van 2002 record na record verbroken. Meer informatie over Salt Lake City vind je hier.

Ontdek de heerlijke skigebieden
Rondom Salt Lake City vind je een aantal leuke skigebieden om te verkennen. Alta & Snowbird zijn twee verschillende skigebieden die met elkaar verbonden zijn en samen het skigebied ‘Little Cottonwood Canyon’ vormen. Je bent er zo, vanaf Salt Lake City is het slechts 45 minuten rijden. Waar Alta met name families met kinderen aanspreekt en snowboarden niet is toegestaan, is Snowbird vooral geliefd onder ervaren wintersporters en die graag off-piste gaan. Daarnaast is er ook nog ‘Big Cottonwood Canyon’ waar je de gebieden Brighton en Solitude vindt. Hier kan met name de beginnende wintersporter zich goed uitleven. En in Deer Valley en Park City Mountain kun je genieten van perfect geprepareerde pistes en mooie hotels.

Waar kijk jij het meeste naar uit voor je wintersportvakantie van het seizoen 2021 – 2022? Laat het ons weten via een reactie op Facebook

Deel dit blogartikel

Deals

Onze partners uit Utah