Over ons

Over ons

Bedrijfsinformatie WintersportUtah.be

Over ons

WintersportUtah.be is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Delta Air Lines, Ski Utah, Utah Tourism Office, Visit Salt Lake, Park City Chamber of Commerce en Salt Lake City International Airport. Met WintersportUtah.be willen wij een nieuwe dimensie geven aan het begrip wintersport, namelijk in de prachtige gebergten van de American Rockies. Dit gebied kenmerkt zich door de geweldige poedersneeuw, gevarieerde pistes én off-piste mogelijkheden die je er vanaf half december tot begin mei kunt vinden. In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators hebben we pakketten samengesteld die jou de kans geven op een unieke wintersportervaring in Utah met het motto: ‘The Greatest Snow on Earth’.

Contact
Wil je meer informatie over het WintersportUtah.be project of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de reisorganisaties verwijzen wij je graag naar de contactgegevens op de betreffende pagina.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van WintersportUtah.be, een beschermde handelsnaam van de Zapper Group bv. De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Beeldmateriaal op deze website is afkomstig van: Ski Utah, Park City Chamber of Commerce, Ski Visit Salt Lake en Visit Utah en hierop berust copyright. WintersportUtah.be is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van WintersportUtah.be zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

Onze partners uit Utah