Skigebieden

Skigebieden

6 skigebieden vlakbij Salt Lake City, voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Én gave backcountry mogelijkheden!

Snowbird & Alta

Alta & Snowbird zijn 2 verschillende skigebieden die met elkaar verbonden zijn en samen het skigebied ‘Little Cottonwood Canyon’ vormen. Je bent er zo, vanaf Salt Lake City is het slechts 45 minuten rijden. Waar Snowbird vooral geliefd is onder ervaren wintersporters die graag off-piste gaan, spreekt Alta met name families met kinderen aan.

❯❯ Lees meer over Alta

❯❯ Lees meer over Snowbird

Deer Valley & Park City Mountain

Perfect geprepareerde pistes, mondaine hotels, een gezellig stadje en meer afdalingen dan je kunt tellen. Ook Deer Valley en Park City Mountain zijn twee losse skigebieden die met elkaar verbonden zijn. Waar Deer Valley bekend staat om haar zeer strakke pistes en ‘slow zones’ voor beginnende skiërs (hier is snowboarden niet toegestaan), is Park City Mountain een paradijs voor freestylers, freeriders en de gevorderde wintersporter. Dit is met 300+ pistes en 8 fun parks het grootste skigebied van Amerika!

❮❮ Lees meer over Deer Valley

❮❮ Lees meer over Park City Mountain

Brighton & Solitude

‘Big Cottonwood Canyon’ dat is de naam van het overkoepelde skigebied die Brighton en Solitude samen vormen. Dit is waar de locals uit Salt Lake City in het weekend graag komen skiën. In zowel Brighton als Solitude vind je een gevarieerd terrein waar met name de beginnende wintersporter zich goed kan uitleven. Toch kunnen gevorderde skiërs en snowboarders in deze skigebieden zeker ook hun hart ophalen dankzij de heerlijke backcountry mogelijkheden!

❯❯ Lees meer over Brighton

❯❯ Lees meer over Solitude

Binnenkort vind je hier de scherpste deals.

Onze partners uit Utah