Vluchtinformatie

Vluchtinformatie

Van België naar Utah

Vluchtinformatie

Airline  
Vanaf Schiphol (AMS) in Nederland vlieg je in minder dan 10,5 uur rechtstreeks met Delta Air Lines naar Salt Lake City International Airport (SLC), dé gateway voor jouw wintersportavontuur in Utah. Met de trein ben je vanaf Antwerpen in ongeveer een uur in Amsterdam, snelle verbinding, dus! Boek je jouw skivakantie voor het seizoen 2021 – 2022 via WintersportUtah.be, dan is deze rechtstreekse vlucht standaard bij de reis inbegrepen. Uiteraard kun je via de website van Delta Air Lines een ticket boeken naar Salt Lake City!

Vliegtijden en -dagen

In de winter van 2021/2022 vliegt Delta Air Lines dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Salt Lake City. De vlucht vertrekt iedere dag om 10.40 uur lokale tijd van Amsterdam Schiphol Airport en komt na een vlucht van 10,5 uur om 13.10 uur lokale tijd in Salt Lake City International Airport aan.

De terugvlucht van Salt Lake City naar Amsterdam is ook dagelijks. Deze vertrekt om 14.25 uur lokale tijd. Het is een nachtvlucht en dus kom je na een vlucht van 10 uur om 08.20 uur lokale tijd op Schiphol aan.

Bekijk meer informatie op de website van Delta Air Lines.

 

 

Salt Lake City International Airport

Jouw Amerikaanse skiavontuur in Utah begint op Salt Lake City International Airport waar de rechtstreekse vlucht van Delta Air Lines vanuit Amsterdam landt. Het mooie aan dit vliegveld is dat je al in 10 minuten in Downtown Salt Lake City staat met de Trax Light-Rail. De trein vertrekt iedere 15 minuten (20 minuten in het weekend) tussen 05.30 – 23.30 uur en een enkeltje naar het centrum kost $2,50.

Van Salt Lake City International Airport reis je ook in no-time met jouw huurauto naar de skigebieden. Zo ben je in 35 minuten in Park City en Deer Valley en met 40 minuten sta je in Snowbird, Alta, Solitude en Brighton.

De afgelopen jaren heeft Salt Lake City International Airport een complete metamorfose ondergaan. De nieuwe luchthaven heeft nog betere faciliteiten om nog meer reizigers naar Utah en de Amerikaanse Rocky Mountains te brengen. Meer informatie lees je in deze blog.

Onze partners uit Utah