Vluchtinformatie

Vluchtinformatie

Van België naar Utah

Vluchtinformatie

Airline
Vanaf Schiphol (AMS) in Nederland vlieg je in minder dan 10,5 uur rechtstreeks met Delta Air Lines naar Salt Lake City International Airport (SLC), dé gateway voor jouw wintersportavontuur in Utah. Met de trein ben je vanaf Antwerpen in ongeveer een uur in Amsterdam, snelle verbinding, dus! Boek je jouw skivakantie via WintersportUtah.be, dan is deze rechtstreekse vlucht standaard bij de reis inbegrepen. Uiteraard kun je via de website van Delta Air Lines een ticket boeken naar Salt Lake City!

❯❯ Boek nu direct jouw vliegticket naar Salt Lake City met Delta Air Lines

Vliegtijden en -dagen

Delta Air Lines vliegt donderdag tot en met maandag rechtstreeks van Amsterdam Schiphol Airport naar Salt Lake City International Airport. 

Vlucht AMS – SLC
Vertrek Amsterdam: 10.55 uur
Aankomst Salt Lake City: 13.50 uur

Vlucht SLC – AMS
Vertrek Salt Lake City: 13.45 uur
Aankomst Amsterdam: 07.55 uur

 

Salt Lake City International Airport

Jouw Amerikaanse skiavontuur in Utah begint op Salt Lake City International Airport waar de rechtstreekse vlucht van Delta Air Lines vanuit Amsterdam landt. Het mooie aan dit vliegveld is dat je al in 10 minuten in Downtown Salt Lake City staat met de Trax Light-Rail. De trein vertrekt iedere 15 minuten (20 minuten in het weekend) tussen 05.30 – 23.30 uur en een enkeltje naar het centrum kost $2,50.

Van Salt Lake City International Airport reis je ook in no-time met jouw huurauto naar de skigebieden. Zo ben je in 35 minuten in Park City en Deer Valley en met 40 minuten sta je in Snowbird, Alta, Solitude en Brighton.

De komende jaren ondergaat Salt Lake City International Airport een complete metamorfose. Naar verwachting is het nieuwe vliegveld in 2020 met nog betere faciliteiten om nog meer reizigers, en dus ook Nederlandse wintersporters, naar Utah én natuurlijk de Amerikaanse Rocky Mountains te brengen.

Binnenkort vind je hier de scherpste deals.

Onze partners uit Utah

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer